Arbete med jalusierna

24 apr

Idag har vi fått information från Claes Andersson på Hansson & Söner att arbetet med jalusierna ska påbörjas den 4 maj, för att vara klart under maj månad.

Ersättnings-jalusier för de som gått sönder är beställda, skulle leveransen försenas kan arbetet fördröjas.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Ordningen är återställd

8 apr

Förlåt till dig som är tv-kund hos Telia!

Låt mig först be om ursäkt för det stök som vi har förorsakat dig som kund den senaste veckan. Det sista vi ville var att våra ansträngningar för att göra det bättre för dig som tv-kund skulle innebära en vecka utan de tv-kanaler som du räknat med att kunna se. 

Sedan sent igår kväll har vi glädjande nog ett nytt avtal med SBS Discovery som innebär att vi från och med nu åter kan erbjuda kanalerna Animal Planet, Discovery, Eurosport, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och TLC. Dessutom tillkommer Investigation Discovery inom kort.

Under onsdagen arbetar vi med att återställa alla kanaler till dig. Det kan fortfarande vara lite fix kvar, men vi säkrar nu att du under dagen idag ska ha dina kanaler där du hittade dem tidigare. Återigen: Förlåt för det stök vi orsakat!

I och med det nya avtalet kommer vi dessutom att kunna erbjuda en ännu bättre tv-upplevelse. På sikt kommer du till exempel att kunna se de här kanalerna på alla skärmar samt starta programmen i dem när du så önskar, så kallad catch up-funktion.

Självklart får berörda kunder med Telias tv-paket Stor behålla kanalen HBO under april månad och kunderna med tv-paket Lagom får behålla kanalerna Disney Channel, Fox, National Geographic, NatGeo Wild och TV4 Sport. Dessutom bjuder vi på tre filmupplevser från Telias filmbutik under april.

Mycket nöje med tv från Telia

Malin Frenning
VD Telia

Förändringar i TV-paket

1 apr

Från och med den 1 april sänder Telia inte längre kanalerna 5, 9, 11, Animal Planet, Eurosport 1 & 2, TLC och Discovery-kanalerna. Telia vill erbjuda dig marknadens bästa tv-utbud till ett bra pris. Innehållet ska vara brett och flexibelt och givetvis ska du kunna se innehållet på alla dina skärmar. Just nu kan inte en av deras leverantörer leverera det. Det är SBS Discovery. De beklagar detta och jobbar på att hitta en långsiktig lösning.

Läs mer på:

http://www.telia.se/privat/tv/forandring-tvpaket